www.ramopunk.com

James Puhto-Ren

James Puhto-Ren -etusivulle

Suvasalbumi

James Puhto-Renin suvasalbumiin liittyvuä Ramopunk-uutisten artikkeleita.

Ramopunk-uutiset 18.2.10:

James Puhto-Reniltä Meiju Suvas -coverlevy

James Puhto-Ren julkaisee maaliskuussa Meiju Suvas-cover-levyn Suvastie, jossa bändi pistävää uusiin puihin kaikki Meiju Suvaksen kovimmat hitit. "Luvassa on takuuvarma levyllinen hittejä, jotka on hiottu hyvällä maulla ja varmalla otteella suomirokin taiteen sääntöjä kunnioittaen täysin uuteen uskoon", lupailee levyn julkaisija Woimasoinnun tiedote.

Single myyntiin Elämä on Punk-bileissä 5. maaliskuuta

James Puhto-Renin Suvastie-levyltä julkaistaan maistiaisina kahden biisin cd-single Tulit kuin laiva / Tahdon sinut. Single tulee myyntiin 100 kappaleen numeroituna painoksena Elämä on Punk / Havana Bananas -bileissä Tampereella 5.-6. maaliskuuta.

Suvas-levylle oma MySpace-sivu

Suvastie-levylle löytyy nyt oma MySpace-sivu otsikolla James Puhto-Ren Suvas. Sivuilla voi käydä kuuntelemassa miten Puhtosti Suvas soi. James Puhto-Ren Suvas -sivuille pääsee tästä.

Ramopunk-uutiset 14.3.10:

James Puhto-Ren radioaalloilla

James Puhto-Renin Meiju Suvas-coverointi on herättänyt radiokanavien huomion ja Pasi Peltokangas on päässyt radiokanaville selittämään, mistä on kysymys... 

Suvastien kannet valmiina

James Puhto-Renin  Meiju Suvas-cover-levyn Suvastie kannet on valmiina ja levy on lähdössä painoon lähipäivinä.

Ramopunk-uutiset 22.3.10:

Uutisankka!

Oikaisu: Meiju ei vieraile levyllä

 Ramopunk-uutiset uutisoi 21. maaliskuuta, että Meiju Suvas vierailisi James Puhto-Renin Suvasalbumi-levyllä laulamassa levyllä mukana olevan uuden James Puhto-Ren -biisin. Näin ei ole. Meiju Suvas ei laula levyllä. Virhe syntyi biisin nimestä Meiju laulaa, joka tuli tiedotteesta ymmärrettyä pahasti väärin, "levyllä on mukana yksi uusi Pasin biisi, Meiju laulaa"

Ramopunk-uutiset 21.4.10:

James Puhto-Renin Suvasalbumi julkaistaan 28.4.

James Puhto-Renin Meiju Suvas-cover-levyn julkaisu on siirtynyt maaliskuulta huhtikuulle ja julkaisupäivä on 28.4.10.

James Puhto-Ren hylkää tie-teeman Suvas-coverilla

Ennakkotiedoista poiketen James Puhto-Renin Meiju Suvas-coverlevyn nimi ei olekaan Suvastie, vaan se on päätetty ristiä Suvasalbumiksi. Näin cover-levy ei jatka yhtyeen road-sanan viljelyä levyn nimissä, ehkä siksi, että cover-levyssä on kyseessä eräänlainen sivutie.

Mukana 11 coveria ja yksi uusi Puhto-ren biisi

Suvasalbumilla on 12 biisiä, joista 11 on covereita Meiju Suvaksen katalookista, joista osa on myös covereita ja näiden Puhto-versiot ovat siis coverin covereita. Mukana on myös yksi Pasi Peltokankaan oma kappale Meiju laulaa, jossa laulun aiheena on itse coveroinnin kohde Meiju Suvas. Levyn biisilista näyttää tältä:

Hurlumhei on meillä holiday
Sulle
Menehän jo
Kun lähdet armeijaan
Sua kaipaan hullun lailla
Meiju laulaa
Kiinanmeren kuu
Tulit niin kuin laiva
Johnny ootko sellainen
Ota kii
Tahdon sinut
Lootuskukka

 

Kävijälaskuri