www.ramopunk.com

Iskee kuin miljoona volttia CD - etusivu

Iskee kuin Miljoona volttia CD - Erkko kommentoi

Uudet bonusbiisit

 

Mä haluun tulla kondikseen

Tätä me ollaan jo vedetty monesti keikalla. Hyvä biisi, toimii ihan loistavasti livenä. Mä tykkään erityisesti kertosäkeen melodiasta. Sanat ihan standardikamaa: mä haluun hoitoon, että pääsen kondikseen. 

Tää on oikeastaan ainut näistä ennen julkaisemattomista bonusbiiseistä, joka on ihan perusmeininkiä, kaikki muut biisit on jollain tapaa vähän normaalista poikkeavia.

 

Lehtibisnekset

Käännös Ramojen Havana Affairista. Alkuperäisissä sanoissa vakoillaan CIA:n hyväksi. Mun sanoissa vakoillaan Seiskan laskuun. Alkuperäinen biisi on loistava ja mun mielestä meidän versio onnistui hyvin.

 

Perjantai 13. ja Mä haluun ulos tästä universumista 

julkaistiin Perjantai 13. EP:llä (2004)

Perjantai 13.

Mä en muista mitä sanoin tästä biisistä silloin kun PE 13. eepee tuli, mutta mä diggaan tästä ihan kybällä nyt kun tätä on vähän aikaa veivailtu keikoilla.

  

6-0

Slovari ja hyvä sellainen. 6-0 on aika vanha biisi. 

Mietin moneen kertaan, että jos tarjoais tätä jollekin toiselle bändille, esim. Pojat kävi mielessä, kun ei viime aikoina oo kauheesti kiinnostanut tehdä slovareita. Onneksi en antanut biisiä kenellekään. Levyn bonusbiisiksi tää sopii niin kuin nyrkki silmään. 

Maukan kanssa itse asiassa slovaritkin kuulostaa helvetin hyvältä, Artsin kanssa kaikki iisimmät biisit kuulosti ihan jaskalta; sillä kun oli sen verta hepposempi soittotyyli kuin Maukalla

  

Mä haluun ulos tästä universumista

Tääkin on PE 13. eepeellä. Helvetin hyvän kuulonen biisi mutta vittumainen soittaa livenä, kun tää on niin nopee.

 

Pää räjähtää

Mikko laulaa tässä ekaa kertaa ihan ”oikeesti”. Tähän asti se on vetänyt levylle vaan muutaman HC-biisin. 

Tää on koveri Primitivesin Crashistä. Se on mun mielestä yksi täydellisimpiä popbiisejä ikinä. Tehtiin biisistä punk-versio. Oli ihan helvetin vaikea kääntää biisiä suomeksi, kun alkuperäisessä tekstissä ei sanottu oikeastaan mitään. Lopputulokseen oon kyllä tyytyväinen.

Kaikki ketkä on biisin kuulleet on kysynyt että mitä helvettiä tarkoittaa ”Naama hajoo”? Voin paljastaa, että se on teinien uusi versio sanonnalle ”pää hajoo".

  Kävijälaskuri