www.ramopunk.com

Iskee kuin miljoona volttia CD - etusivu

Pinnalla -kokoelma

 Kråklundin Arto myi joskus 80-luvulla pienlevyjä punkkeikoilla ja postitse. Muistaakseni se tilasi multa nipun Moukarimies-eepeitä ja siitä meidän yhteistyö lähti.

-Erkko Häirikkö-

Pinnalla -kokoelman idean Kråklund pölli suoraan legendaariselta Love Recordsin Pohjalla -kokoelmalta. Kansikin on suora kopio alkuperäisestä ideasta. Me oltiin ainoa ”ulkopuolinen” bändi tolla levyllä, muut bändit oli Kråklundin omia bändejä, eli levyllä on meidän lisäksi Klamydian, James Puhto-Renin ja Himanesin biisejä

Meidän biisit mitkä levyltä löytyy, on tehty samassa studiosessiossa kun Iskee kuin 1000000V:n biisit. Meidän biisejä ei oikeastaan valittu mitenkään Pinnalle -levylle. Kokoelmalla on ne biisit mitkä tiputettiin pois Iskee kuin… -levyltä. 

Asia vituttaa mua edelleen. Bändin idea oli heittää levylle pari 1000000V -levyn parasta biisiä ja pari levyltä pois tipautettua biisiä, mutta koska Sonic oli jo tehnyt biiseistä masterin, homma meni näin. Totuus on kumminkin se, että Pinnalla -levy on myynyt paljon enemmän kuin yksikään meidän omista levyistä, olis todellakin kannattanut laittaa siihen parempia biisejä.

-Erkko Häirikkö-  

Erkko

Kuva alkuperäisen IKMV-levyn kansista (1992).

Pinnalla levyn mainos vuodelta 1992

  Kävijälaskuri