www.ramopunk.com

Häiriköt etusivu

Share |

Tulevaisuus on musta

Tulevaisuus on musta -levyyn liittyviä Ramopunk-uutisten artikkeleita.

Ramopunk-uutiset 6.2.12:

Häiriköiden Tulevaisuus on musta masterointiin

Häiriköiden tuleva Tulevaisuus on musta -ep lähti masterointiin 3. helmikuuta. Levylle on tulossa neljä biisiä. Erkko Häirikkö oli biiseihin tyytyväinen ja totesi niiden kuulostavan Häiriköiltä, joten aika hyvää pitäisi olla tulossa. Julkaisuun levy on tulossa huhtikuussa.

Keikkoja bändi tekee levyn julkaisun oheen vain rajoitetusti. Ilmeisesti tulossa on ainoastaan viisi keikkaa 27.4. -18.5. Turussa, Helsingissä, Jämsässä, Kuopiossa ja Tampereella.

Kannen on tehnyt Santtu Särkäs, joka on kuvannut persoonallisia bändikuvia myös mm. Rejectedistä, Nazi Death Campista,  Kakka-hätä '77:sta ja Heartburnsista.

EP:n nimibiisin Tulevaisuus on musta voi käydä kuuntelemassa täältä.

Ramopunk-uutiset 18.2.12:

Häiriköt 2012.

Elämä on Punk Kuopiossa 5.5.

Häiriköt soittaa yhden harvoista ensi kevään levyn julkaisuun liittyvistä keikoistaan Elämä on Punkissa Resistori Klubilla Kuopiossa 5. toukokuuta. Loput esiintyjät julkaistaan vähän myöhemmin, kunhan ne on saatu varmistettua.

Ramopunk-uutiset 24.2.12:

Turku - Helsinki - Jämsä - Kuopio - Tampere

Häiriköiltä tulossa vain muutama keikka

Häiriköt keikkailee Tulevaisuus on musta -levyn julkaisun yhteydessä vain kolmena viikonloppuna ja soittaa ainoastaan puolenkymmentä keikkaa. 27.4. Turun Klubilla, 28.4. Lepakkomiehessä Helsingissä, 4.5.  Joccarissa Jämsässä, 5.5 Elämä on Punkissa Resistori Klubilla Kuopiossa ja 18.5. Tampereella O'Harasissa.

"Näyttää siltä, että keikkoja ei tuu lisää ellei sitten 19.5. tule joku keikka", Miettii Erkko Häirikkö, "Kesälle tai syksylle ei oo mitään suunnitelmia, varmaan katellaan asiaa sitten kun eepee ilmestyy".

Ramopunk-uutiset 20.3.12:

Häiriköiden ep viivästyy

Häiriköiden Tulevaisuus on musta ep:n julkaisu viivästyy kaavaillusta huhtikuun alusta. Ensimmäinen koelevy ei ollut kelvollinen ja Airiston Punk-levyt teettää uuden koelevyn, jossa myös kierrosnopeus vaihtuu: "Uusi koelevy tulee olemaan45 rpm:na kun tuo vanha oli 33 rpm. Tästä syystä myös labelit menevät uusiksi yms." Harmittelee AP-levyjen Mirko, "joten julkaisu joskus huhtikuun loppupuolella, toivottavasti..."

Ramopunk-uutiset 26.4.12:

Häiriköiden Tulevaisuus on musta julkaistaan 27.4.

Häiriköiden Tulevaisuus on musta ep:n julkaisu viivästyi kaavaillusta huhtikuun alusta, mutta ehti juuri ja juuri mukaan levyn julkaisukiertueelle. Levy ehtii sopivasti myyntiin kiertueen ensimmäiselle keikalla Turkuun 27.4.

Ramopunk-uutiset 31.8.12:

Häiriköt-arvio Toisessa Vaihtoehdossa

Toisen Vaihtoehdon numerossa 241 (5/2012) AH arvioi Häiriköiden Tulevaisuus on musta –ep:n. Heti kättelyssä hän toteaa, ettei ramopunk on ollut hänen heiniään ja kädessä on nyt  hänen ensimmäinen Häiriköt-levynsä. A-puolen biiseille tulee kehuja. Nimibiisi Tulevaisuus on musta koukuttaa sen verran, että houkuttaa kuuntelemaan yhä uudelleen. Hassumpi ei ole myöskään Ulkopuolinen. B-puolella kriitikkoa vaivaa hidas tempo. "Ei silti hassumpi levy", AH toteaa.

 

Kävijälaskuri