www.ramopunk.com

Häiriköt etusivu

Share |

Häiriköt Nee! -ep:llä

Ramopunk-uutiset 18.12.12:

Erkko Nee! -ep:n Häiriköt-biisistä:

”Olisi kelvannut Ratkaisu –levyllekin”

Uutta Häiriköt ep:tä odottelevien kannattaa hommata Nee! -ep, jossa on mukana aikaisemmin julkaisematon Häiriköt biisi Kaikkihetinyt. Erkko kommentoi kokoelma-ep:llä julkaistua biisiä näin:

"Mun mielestä oli hienoa, että saatiin vihdoinkin julkaistua Kaikkihetinyt. Se jäi yli Ratkaisu-sessiosta. Biisissä ei oo mitään vikaa ja se olis kelvannut hyvin Ratkaisullekin, mutta silloin oltiin etukäteen päätetty ettei levystä tehdä liian pitkää ja sovittiin maksimimitaksi 15 biisiä, ja tää biisi jäi pois.

Itse diggaan biisissä eniten sen sanoista. Biisi oikeastaan kertoo yhdestä Suomessa eläneestä tyypistä, moni varmaan keksii kuka on kyseessä. Toisaalta kooruksessa on nykyteinien vaatimus, että kaikkihetinyt. Kokonaisuutena sen pitäis tosin mennä "mullekaikkihetinytilmaiseksi". Mä en Itse oo nähnyt enkä kuullut vinyylisinkkua, enkä tiedä miltä biisi kuulostaa, mutta periaatteessa sen pitäisi kuulostaa ihan samalta kuin Ratkaisun biisit. Se on masteroitu samoilla säädöillä kuin kaikki levylle päätyneet biisitkin."

 

Kävijälaskuri