www.ramopunk.com

Häiriköt etusivu

Share |

Ramopunk-uutiset 28.11.11:

Häiriköt Elämä on Punkissa Kuopiossa huhtikuussa 2011 (kuva: M!ka).

Tulossa ep:

Häiriköt studioon joulukuun lopulla

Häiriköt on menossa studioon vuoden lopulla 27.-28.12. äänittämään neljä biisiä, jotka julkaistaan keväällä 2012 vinyyli-ep:nä. "Kaikki pitäisi olla kunnossa. Toivottavasti ei tuu maailmanloppua tai muita ongelmia ennen kuin biisit on purkissa," pohtii Erkko Häirikkö.

Bändi on treenaillut muutamia uusia biisejä tulevaa ep:tä ajatellen ja teki jo edellisenä kesänä viiden biisin demon, jonka lisäksi yhtenä vaihtoehtona tulevalle levylle on edellisillä keikoilla viime keväänä kuultu Tulevaisuus on musta.

Levy on tulossa ulos maalis-huhtikuussa 2012 ja julkaisun yhteyteen Häiriköt aktivoituu tekemään myös joitakin keikkoja huhti- toukokuussa.

Ramopunk-uutiset 19.12.11:

Häiriköiden ep Airiston Punk-levyiltä

Turkulainen Airiston Punk-levyt julkaiseen Häiriköiden ensi keväänä ulostuvan ep:n. 

Airiston Punk-levyjen takaa löytyy mm. Kakkahätä-77 ja Maakuntaradio -yhtyeistä tunnetun Mirko. Hän kommentoi häiriköiden julkaisemista näin: "Erkko soitti mulle ja kyseli mahdollisesta yhteistyöstä, jonka jälkeen pidettiin Anttonin kanssa pikapalaveri. Ei siinä oikeastaan ollut mitään epäselvää Airiston Punk-levyille. Häiriköt on yksi kovimmista punkrock -bändeistä, mitä tässä maassa on ollut ja olemme todella innoissamme tästä julkaisusta. Ite oon diggaillut bändiä ekasta julkaisusta asti mutta Anttoni tais olla silloin vielä toisella luokalla".

 

Kävijälaskuri