www.ramopunk.com

Tampere 5.-7.3.2009

7v-keikkaraportti -etusivulle

"Tämänkertaisen  kppm-palkinnon saa VASTAVIRTA-klubi!"

Piitse (vas.) sekä mailatuomarit Rauman Kimmo (kesk.) ja Hartza.

(Kuva: M!ka).

Ramopunkin Kultainen pesäpallomaila

Vastavirta-klubille

Vastavirta-klubille annettiin Woimasointu-levy-yhtiön ja Häiriköt –yhtyeen lahjoittama "Kultainen pesäpallomaila" -palkinto, joita on jaettu vuodesta 2004 lähtien ramopunkin parissa ansioituneille tahoille. Valintatuomareina toimivat tällä kertaa Ex-Pellavarock-promoottori Harri "Hartza" Miettinen ja Suomen aktiivisimmin keikoilla käyvä ramopunkkari Kimmo "Rauman Kimmo" Aaltonen.

Vastavirta-Klubin päämies Piitse pyydettiin lavalle "ojentamaan" palkinto voittajalle. 

Kuvassa Piitse odottaa palkinto kädessä tietoa kenelle se annetaan...

"Olepa hyvä Piitse ja ojenna maila itsellesi!"

(Kuva: M!ka)

Yllättynyt palkinnon saaja tuulettaa (kuva: Ramo T.A. Mikkonen).

Tuomarien puhe:

Hyvät kanssatirkistelijät ja ramomusiikin ystävät – bästa tittare och ramonerna!

Tässä vaiheessa ohjelmassa seuraa pieni yllätys palkintojenjaon muodossa.

Vuonna 2004 jaettiin ensimmäisen kerran ramohenkisen nahkatakki- ja tennariväen Kultainen Pesäpallomaila-palkinto. Se luovutetaan ansioituneesti ja pyyteettömästi ramokulttuurin esillä pitämiseen ja edistämiseen osallistuneelle taholle. Palkinnon lahjoittajat ovat Woimasointu-levy-yhtiö - hyvä Hannu! - ...sekä mailan suunnittelija Erkko Salonen Häiriköt-yhtyeestä.

Nyt ollaan päästy järjestyksessä jo neljännen Kultaisen Pesäpallomailan jakoon ja voimme todeta että genrellä menee taas aikas hyvin johtuen siitä, että vaikka mailoja on jaettu jo useita, niin silti löytyi taas useita varteenotettavia vaihtoehtoja, joita jouduimme puntaroimaan nyrkkeilysalilla asti.

Pidemmittä puheitta mailan luovutukseen. Viralliseksi valvojaksi ja aulisgerlanderiksi pyytäisimme Piitseä juhlahuoneiston edustajana ojentamaan maila tämänkertaiselle voittajalle.

-------

Ja…. rumpujen  pärinää…

Tämänkertaisen  kppm-palkinnon saa VASTAVIRTA-klubi.

Olepa hyvä Piitse ja ojenna maila itsellesi!

-------

Piitse kiittää (kuva: M!ka).

Palkinnon perustelut:

Vain muutaman vuoden toiminnan jälkeen VV on vakuuttanut, että tarve ja tilaus tämänkaltaiselle ravintolalle oli olemassa. VV on jo edesmenneen Factoryn ohella ehkä ainoa punkiin keskittynyt keikkapaikka Suomessa. Pientä piikkiä kuitenkin siihen, että kaikkien kukkien ei tarvitse kukkia Helsingissä, sillä Tampere sijaitsee erittäin hyvien yhteyksien varrella, sekä hieman keskemmällä Suomea, jonne on helppo tulla eripuolilta maata. Ilmaista parkkitilaakin löytyy läheltä autoileville.

Tämä 2005 perustettu klubihan on pääosin talkoohengellä pystyyn saatettu, ja sitä pyörittämään perustettiin oma osuuskunta Tahdonvoima, ja hyvin on mennyt. Piitsestä on tullut paikan muuri, tai niin kuin me ramotyypit diggaamme sanoa, peruskallio. Hän vastaa niin pienistä kuin isoistakin asioista meidän kaikkien viihtyvyyden eteen. Upeaa työtä Piitse!

Hintataso on saatu näinä korotusten aikoina pysymään maanläheisenä ja siitä meneekin suuri kiitos paikan lukuisille vapaaehtoisille työntekijöille. Näinä aikoina jälleen pientä suosiota nauttiva ramopunk on kelvannut tänne jo lukuisia kertoja ja lähes kaikki alan bändit ovat täällä jo käyneet, ja muutamat nimet voisi sanoa jo säännöllisiksi vieraiksikin.

Piitse kuuntelemassa palkinnon perusteluita (kuva: M!ka).

Kun muualla Suomessa viikonloppuina olevat ramokeikat ovat olleet vähentymään päin, on  Vastavirta suopeasti avannut sylinsä pienelle, mutta sitäkin onnellisemmalle perheellemme.

On vaikea kuvitella mistä muualta voisimme saada tilan Ramopunk.com 5v.- ja 7v.-tapaisille 3-päiväisille juhlille, ja tapahtumia järjestäneet tietävät monet ongelmat ja solmut, joita keikoissa tulee. Täällä ne ovat minimissä, eli keikan järjestäminen tänne on varsin helppoa amatöörillekin. Paikka on valmis kiinteää lavaa, PA.ta, backlinea ja takahuonetta myöten.
Henkilökunta on ystävällistä ja bändeille annetaan oikein ruokaakin. Lisäksi krääsämyyntitiskille on aina tilaa hyvällä paikalla. Sosiaalipummi-ja terveyshaittaministeriön mukaan n. 25% yleisöstä kiittää myös viihtyisästä tupakointisalongista. Vieressä sijaitseva ravitsemusliike Vaakon nakki lasketaan myös monen mielestä sopivaksi illan täydentäjäksi, jotta Vastavirta-illasta tulee täysipainoinen.

Paljon onnea ja pitkää ikää, niin VV-klubille kuin kaikille sen työntekijöille ja vapaaehtoisillekin!

Tuomarit  Rauman Kimmo & Hartza

Yleisöä seuraamassa palkintojen jakoa (kuvat: Ramo T.A. Mikkonen).

 

 Sue - Nettiuutiset 9.3.2009:

Vastavirta sai pesäpallomailasta

Kultainen pesäpallomaila -palkinto luovutettiin perjantaina 06.03. Ramopunk.comin 7-vuotissyntymäpäiväbileissä tamperelaiselle Vastavirta-klubille.

Tämän ramopunkin ystävien jo neljättä kertaa jakaman palkinnon vastaanotti Vastavirran puolesta klubin puuhamies, keikkavastaava ja baarimikko Piitse. Palkinnon luovuttaneina tuomareina olivat Suomen ahkerin keikoilla käyvä ramopunkkari Kimmo "Rauman Kimmo" Aaltonen sekä ex-festivaalipromoottori Harri "Hartza" Miettinen. Kultaisen pesäpallomailan lahjoittivat levy-yhtiö Woimasointu sekä palkinnon suunnitellut Erkko Salonen Häiriköt-yhtyeestä.

Kultainen pesäpallomaila -palkinnonjako sai alkunsa vuonna 2004 Woimasoinnun Hannu Jokisen sekä Häiriköiden Erkon yhteisen aivoriihen tuloksena. Palkinto jaetaan ramopunk-alan ansioituneelle taholle, esimerkiksi bändille, levy-yhtiölle, aktiiville tai medialle.

Ensimmäisen mailan 2004 kuittasi nimiinsä koko genren suomalainen yhdistäjä, www.ramopunk.com-sivuston henkinen isä Mika Vesterinen. Vuonna 2005 mailasta sai suomiramopunkin pioneeri, Pojat-yhtyeen Miika Söderholm. Vuoden 2006 palkinto meni Radio Helsingin toimittajalle, mediapersoona Njassalle.

 

Kävijälaskuri