www.ramopunk.com

Tampere 5.-7.3.2009

7v-keikkaraportti -etusivulle

(Kuva: tuntematon kuvaaja Hartzan kameralla.)

Artistien kommentteja ja biisilistoja

Aloittajaiset - Torstai

Sisällysluettelo:

Tuomo (The Loose: Pikavisiitti Tampereelle

Markys (Normaaliryhmä): Mieletön into päällä

Biisilistat

(The Loose, Normaaliryhmä ja Väärät vieraat)

Tuomo /The Loose (kuva: Hartza).

Tuomo:

Pikavisiitti Tampereelle

Taas oli M!ka järkännyt mahtavat bileet. Saatiin aloittaa kolmipäiväiset tennarijuhlat, joista jouduttiin valitettavasti lähtemään jo torstaina takaisin Kuopioon. Oma keikka meni hyvin, vaikka kaikenlaisia kommelluksia tapahtuikin. Mutta kukapa niitä laskee. Yleisö oli innokkaasti mukana, mikä on aina hienoa. Kippis ja kiitos kaikille paikalla olleille!

Tuomo (The Loose)

Markys (kuva: M!ka).

Markys:

Mieletön into päällä

Tämä Normaaliryhmä lähti liikkeelle siitä, kun ramopunk.com 7-v bileisiin tarvittiin torstaille ohjelmaa muistaakseni jonkun peruutuksen vuoksi. Olikohan noin, en ole ihan varma. Anyway, tällanen ajatus vanhojen Eppu Normaalin biisien soittamisesta on ollut aina tapetilla ja nyt siihen tarjoutui loistava tilaisuus. 

Eikun tuumasta toimeen ja etsimään sopivia ralleja ja niitähän riitti. Osa biiseistä oli jo ennestään tuttuja, eli niitä on tullut soiteltua joskus hamassa "nuoruudessa". Osa oli ennestään tuntemattomia noin niin kuin soitannollisesti. Tuttuja kappaleitahan ne kyllä muuten olivat kaikki. Maximum jee jee -albumilta tuli leijonan osa Normaaliryhmän keikkasettiin, koskapa tämä on aivan lyömätön levy, jos mietitään parhaita ramopunk-henkisiä levyjä Suomessa. Parhaita Eppujen levyjä myös.

Treenit alkoivat ja kyllä niitä biisejä tuli tahkottuakin yhdessä ja erikseen. Itseksenikin paukuttelin kannuja ja lauleskelin settiä läpi useita kertoja viikossa. Hiki virtasi. Kuntokin tuppas kohoamaan tämän projektin myötä. Mieletön into päällä oli kyllä koko ajan kaikilla.

Itse keikka meni mielestäni hyvin. Vähän unohtelin sanoja joissain kohdin ja tais rannekin väsyä alkupuolella keikkaa kasibiitin vispaamiseen. Loppua kohden meno yltyi riehakkaaksi. Tempot pysyivät nopeina, mutta sehän tässä oli tarkoituskin! Sitä samaa meininkiä tavoiteltiin, jolla Eput aikoinaan vetivät keikkoja ja näitä ralleja. Aurinkolasitkin oli joka jätkällä! Yleisö tuntui tykkäävän ja Vastavirran puoleltakin kiinnostuttiin ja kyseltiin tulevaisuudessa uusintavetoon. Eli jatkoa tälle projektille ois kiikarissa.

Kaiken kaikkiaan innostava juttu tämä Normaaliryhmä. Niin nimestä vielä, että kun kaikki soitetaan Iskuryhmässä, niin ajateltiin mukailla tänkin orkesterin nimessä Iskuryhmä-teemaa. Aika yksinkertaista.

Markys (Normaaliryhmä)

Biisilistat

Aloittajaiset

Torstai

The Loose:

Come Out And Play
Little Rude Girl
*
Outnumbered
Lucky number 13
Face Down In The Dirt
Creepy Kid
Leave Me Be
Daddy Joined The NRA
KKK Took My Baby Away
** 

Kick Out The Jams ***MC5
encore:
53rd & 3rd
**
My Brain is Hanging Upside Down
**

*Lars Frederiksen and The Bastards

**Ramones

***MC5

Debbie:

???

Normaaliryhmä

(plays Eppu Normaali 77-81):

Kaljanlanttauslaulu

Science fiction

Myrkkyä

Niilo Yli-Mainio

Kuolleet kakarat

Lainelautailevan lehmänmaha rokkenrol

Jäähyväiset rokkenrollille

Pop pop pop

Kamat lujilla

Vanha kellarissa valittaa

John Fogerty

Hunninkolla

Kitara ja kivääri

Encore:

Poliisi pamputtaa

Väärät Vieraat:

Hiljaa
Riiva
Pinnalla
Aikamatkustaja
Itkeväinen
Avuttomat
Syytön/syyllinen
Vaino
En kuulu muille
Leikitään vaan
encore:
En tule takasin
Painajainen

 

 
 

 

Kävijälaskuri