www.ramopunk.com

Tampere 5.-7.3.2009

7v-keikkaraportti -etusivulle

Chemo hyppää 70-luvun Vihannesten keikalla 6.3.09 (kuva: Jeke).

Chemo Hop

70-luvun Vihannesten ja Joey Luumäki & Tappajatomaattien kitaristilla Chemolla on tapana tehdä keikoilla komeita hyppyjä. Niitä on tullut jahdattua kameran kanssa useammallakin keikalla, mutta lopputulokset ovat jääneet säälittäviksi huteiksi. Näin näytti käyvän myös Ramopunk.com 7v -bileissä, vaikka Chemo villiintyi hyppimään oikein urakalla. Olo oli kuin elävää sutta jahtaavalla luontokuvaajalla. Lopulta Jeke kuitenkin onnistui nappaamaan onnistuneen kuvan Chemon hypystä, eikä kuva edes ole mikään manipulaatio. Tällä kuvalla luulisi irtoavan Vuoden luontokuva -palkinto. (Ramopunk-uutiset 12.3.09)

Mediapersoona Ramo T.A. Mikkonen 

toimi 7v-bileiden perjantai-illan juontajana.

(Kuva: M!ka).

Ramo T.A. epäilee...

Koska kuvan ottaja, sen paremmin kuin kuvan kohdekaan ei ollut mediapersoona Ramo T.A. Mikkonen, herätti se välittömästi hänen epäilyt  kuvamanipulaatiosta ja lavastuksesta. 

Tässä samana iltana bileissä juontaneen Ramo T.A. Mikkosen virallinen Ramopunk-vieraskirjaan 13.3.09  kirjoittama lausunto kuvasta:

"Täällä Ramo TA Mikkonen ja väitetty Chemo Hop. Teille minä olen Majuri. 

Ei hyppää kukaan noin korkealle. Edes nuorempana. Kyseessä on lavastus ja kuvamanibulaatio. Muistan kun toin Photoshopin Suomeen-sitä kikkailun määrää!

Chemo Hopista pari huomiota:
-Niska on oudossa kulmassa. Takaraivo lienee tarranauhalla kiinni katossa.
-Piuhalta näyttävä esine etualalla lienee erikoisjäykkää Rautian Hardza-rautakitaralankaa, joka kannattelee helposti kitaristin painon.
-Arvioni mukaan alkuperäinen hyppy on ollut noin 3,4 cm korkea.

Kateellinen? Minä? Kyllä!"

Ramo T.A:n opetuslapsia?

Ramo. T.A.:n mediauskottavuuden vuoksi löytyi hänen jälkeensä lisääkin "epäileviä Tuomaita":

Ilpo: "Photoshoppausta epäilen kans vahvasti! Chemo on oikeesti kuvassa juoksemassa 3000 esteitä. Kitara on jälkeenpäin lisätty kuvaan, sillä ei kai kukaan kitaran kanssa jaksa juosta niin pitkää matkaa. Tausta on kans vaihdettu.
Näin on."

Sanna: "Upea hyppy! Takaraivo lienee tarranauhalla kiinni katossa. Loistava idea!"

Emppu: "Aivan loistava riemuhyppy. Epäilin kyl tota samaa kun Sanna, tarranauhalla katossa kii."

Markys: "Jawohl! Majuri on oikeassa. Kuvaa on manipuloitu niin kuin Warrenin komission raporttia. Moisia hyppyjä ei voi mitata edes hittimittarilla tänään, tässä tai huomennakaan. Kuvassa ei näy edes rolex!"

Tuomari tulee ja tuomari tuomitsee

Moiset perusteettomat epäilyt aliarvioivat vakavasti Chemon hyppykykyä ja yliarvioivat kohtuuttomastu Jeken kuvankäsittelytaitoja. Rangaistukseksi päilijät tuomitaan katsomaan mediapersoona Ramo T.A. Mikkosen perheestä kertovaa Mikkosten maailma -tv-ohjelmaa 1-2-3-4 kertaa. Ramo T.A. Mikkosta rangaistaan eväämällä häneltä tuon saman ohjelman katselumahdollisuus 1-2-3-4 kertaa.

Ramo T.A, Mikkonen ei anna periksi, koska tietää paremmin... (kuva: Hartza).

Ramopunk-uutiset 26.3.09:

Ramo T.A. Mikkonen: Salaliitto!

Ramopunk.com 7v-bileiden juontaja Ramo T.A. Mikkonen ottaa jälleen kantaa Chemo Hop -valokuvan aitouteen ja nostaa esille salaliitto-epäilyt:

Ramo T.A. Mikkonen ja kiistelty "Chemo Hop"

Täällä jälleen maapallon akseli - teille Majuri. Olen suorittanut yksityistä tutkimusta, penkonut arkistoja, lukenut kaiken aiheesta kirjoitetun, tavannut JOKAISEN elossa olevan silminnäkijän ja analysoinut KAIKKI 70-luvun Vihannesten keikkaan liittyvät kuva- ja äänitallenteet. Tiedän, että kaikki eivät pidä loppupäätelmästäni koskien väitettyä "Chemo Hopia", mutta totuuden on tultava esiin: hyppyjä olikin kaksi.

Ensimmäinen hyppy lähti Pispalan hylätyn kirjakaupan yläkerrasta. Se päätyi Vastavirran katolle. Toinen hyppy tapahtui lavan yläpuolisista kattorakenteista ALASPÄIN - suoraan lavalle. Amatöörikuvaaja, joka useiden silminnäkijöiden mukaan saattoi olla juovuksissa, tallensi siis Chemon PUTOAMISEN- ei suinkaan hyppyä.

Useita kysymyksiä on auki: Kenen etujen mukaista on saada julkisuutta juuri TÄLLE yhtyeen jäsenelle? Miksi kuvassa näkyy kitara, jota kyseinen kitaristi tiettävästi on käyttänyt erään TOISEN yhtyeen keikalla? Arvelen, että kun poliisi saa avustuksellani kuulusteltua Silver Hawks-yhtyeen jäsenet, koko salaliitto paljastuu.

Ramo T.A, Mikkonen

Ramopunk-uutiset 29.4.09:

Chemo Hop -valokuva kuvamanipulaatio?

Jeken Ramopunk.com 7vee-bileissä ottama ja suurta huomiota herättänyt Chemo Hop -kuva saattaa nimettömänä pysyttelevän lähteen mukaan osoittautua väärennökseksi, sillä lähteellä on hallussaan huomattavasti vanhempi valokuva, josta tuo hyppäävä soittaja on siirretty Vastavirta-klubin lavalta otettuun valokuvaan. Lisätietoa tästä uudesta todisteesta ja mahdollisesti koko alkuperäinen ja oikea hyppykuva ramopunk-uutisissa ehkä jo huomenna.

Ramo-Pekka Kyrö

Ramopunk-uutiset 29.4.09:

Tapaus Chemo-hop: Ramo-Pekka Kyrö paljastaa

Ramopunk-uutisten tietolähde Ramo-Pekka Kyrö väittää, että eräs Jeken puolituttu olisi pitänyt Photoshop-kurssia jossain Itä-Suomessa ja Jeken nimiinsä ottama Chemo-Hop valokuva olisi tehty kyseisellä kurssilla Jeken tilauksesta harjoitustyönä. Ramo-Pekka Kyrö kertoo tapauksesta näin: "Kyselivät Jekeltä, että olisiko mitään ajatusta harkkatyöhön. Jeke kertoi, että tuommoinen kuvahomma olisi."

Ramopunk-uutiset julkaisee pian myös Ramo-Pekka Kyrön löytämän alkuperäisen valokuvan...

Ramopunk-uutiset 29.4.09:

Alkuperäinen Chemo Hop -kuva?

Ramo-Pekka Kyrön esiin kaivama Chemo Hop -kuva vuosien takaa. Jokainen voi omin silmin nähdä, mikä kuva on vanhempi ja alkuperäisempi...

 
 

 

Kävijälaskuri