www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

- keikkaraporttia

Keikkaraportin etusivulle

Share |

Himanes (kuva: M!ka).

Saku:

Täyttä paahtoa alusta loppuun

Omasta puolestani voisin kertoa seuraavaa: Vastavirran bileet on aina huikeita, tätä odotettiin pitkään. Tampereelle tulimme perinteisesti kolmesta suunnasta, kolmella autolla ja "parempia puoliskoja" liuta mukana. Kirjautuminen majapaikalle ja syömään Plevnaan, josta Sutinen oli varannut pöydän. Onneksi, sillä yhtään tyhjää paikkaa ei paikassa ollut. Vatsat täyteen
makkarapitoista safkaa ja kyytipojaksi parit asianmukaiset talon oman tuotannon oluet, nam!

Kylläisinä kohti Pispalaa, jossa meno oli jo täydessä liekissä. Eka suoritus oli saada vähäiset kamamme backstagelle ihmismeren lävitse. Rennon rauhallisella surffaustyylillä siinä onnistuttiin ja eikun nauttimaan tunnelmasta ja vaihtamaan kuulumisia tovereiden kanssa.

Saku Himane (kuva: M!ka).

Lähes aikataulun mukaisesti pääsimme sitten virittelemään soittimia omaa vetoa varten, VV:n backline on sen verran kovassa käytössä, että esim. rumputelineiden kanssa oli pieniä ongelmia, onneksi miksaaja kaivoi varastosta toimivat tilalle ja kaikki (paitsi taustalakana, Sutinen!) oli valmiina vetoamme varten.

Juontaja Heko sanoi, että tulette sitten lavalle, kun kuulette sanan Himanes. Joo, totta kai tullaan... mutta eihän me mitään kuultu ja sitten alkoikin jo Pink Pantherit soimaan. Bäkkärin ovi auki ja samalla loksahtivat auki myös suumme, jengi oli kyykyssä! Vähän tuntui, ettei me nyt aivan tuollaista olla ansaittu - tosin Hekon ansiotahan se olikin.

Juontaja Heko puhui yleisön polvilleen ennen Himanesin lavalle tuloa (kuva: Jukka Myller).

Setti meni lähes suunnitelmien mukaisesti - täyttä paahtoa alusta loppuun ja minimitauoilla, no pari viritystä oli, mut kokonaisuutena varsin kiva keikka soitannollisesti. Meininki ja yleisö olikin sitten parasta mahdollista luokkaa, kiitos siitä!

(Kuva: M!ka).

Keikan jälkeen pari urheilujuomaa ja hyvillä mielin katsomaan Pojatin vetoa. Ja jos oli fiilis hyvä ennen sitä, nousi se vielä entisestään, kun Pojat pisti hittiä toisen perään ja niin kovalla tatsilla, että parempaa saa etsimällä etsiä. Raipe on kyllä kuningas!

Kohta vilkkui VV:llä muutkin, kuin värivalot ja oli aika suunnata keskustan sykkeeseen. Vinkkien myötä pyydettiin taksia viemään Sputnik -nimiseen kapakkaan, meidän auto ja myös perässä tullut toinen taksi ajoi haluttuun paikkaan. Hetken pyörittyämme löysimme ovesta lapun, jossa kerrottiin paikan muuttaneen. Taksikuskin neuvosta suuntasimme kohti Finlaysonin tehdasaluetta, räntää satoi, paleli ja vähän jo väsyttikin. Ainoastaan hyvä seura sai tallaamaan loskan keskellä. Hyvistä ohjeista huolimatta, emme löytäneet koko paikkaa ja nukkumatti
vei voiton. Tosin, ennen sitä vedettiin hodarit ja Sutisen minibaari tyhjäksi.

Lauantaina puoliltapäivin kamat VV:ltä ja kohti kotia, koska muut menot eivät antaneet aikaa bileiden jatkolle meidän osalta. Mahtavaa oli taas ja vielä kerran kiitokset ja onnittelut M!kalle ja Ramopunk.comille! Kiitos ja onnea myös kaikille muille osapuolille, eiköhän sitä taas jossain tavata.

Saku (Himanes)

(Kuva: Jeke).

Himanes soitteli 10v-bileiden perjantai-illassa näin: 

Kantatie 72
Tää tulee sydämestä
Tyhjä pää
Sähkis
Mä haluun elää
Oikea väärästä
Yöt kaduilla
Periaatteesta
Kellarista studioon
Fobia
Timantinkova ideologia
Kyyvesi kutsuu

(Kuva: Jukka Myller)

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

Kävijälaskuri