www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

- keikkaraporttia

Keikkaraportin etusivulle

Share |

Raporttia Pojilta

Monen mielestä 10v-bileissä nähtiin yksi kovimmista Pojat-keikoista (kuva: Vesku Tarja).

Miika:

Bändi on kovassa iskussa

Perjantai tuntui pitkältä, kun ei ollut muuta tekemistä kuin odottaa keikan alkua, joka sitten koittikin lauantain puolella. Kun odottaa omaa keikkaa ei oikein pysty keskittymään muiden bändien esityksiinkään. Se on sellaista hermostunutta lorvimista. 

Mutta kun aika vihdoin koitti, niin nousukiito alkoi heti ensimmäisistä tahdeista. Yleisö oli ihan banaaneina ja Raipe sai sankarin vastaanoton. Mikäs siinä soitellessa! Mahtava meininki, bändi on nyt kovassa iskussa. Hekoa muistuttava viiksiniekka kävi lavalla tarkastamassa komppanian kunnon, eikä ilmeisesti hänkään vikaa löytänyt. Hienoa oli, kiitos kaikille!

Marshall kävi tarkistamassa Pojat-komppanian kunnon (kuva: Vesku Tarja).

Lauantaina soolokeikalla oli vähän erilaista. Lähinnä siksi, ettei ollut basistia ja rumpalia. Tunnelma saattoi olla hivenen rauhallisempi, mutta ehkä se oli hyväkin kaiken räminän lomassa. 

Sama viiksiniekka kuin edellisenä iltana kävi lavalla jäykistelemässä Mannerheim -biisin aikana. Ihme äijä. Yleisö otti minut hyväksyvästi vastaan, suotta jännitin etukäteen. Sain jopa encoren! Kiitän tästä myös!

Miika (Pojat)

Miika (kuva: M!ka).

"Raipe sai sankarin vastaanoton" (kuva: Jukka Myller).

Raipe:

Toka kerta

Toista keikkaani Pojat -yhtyeen basistina varjosti kenraaliharjoitus päivänä tiistaina noussut korkeahko kuume, joka kuitenkin hieman laantui perjantaihin tultaessa. Buranaa lääkkeeksi ja Vastavirralle, missä pari biisiä Pertti Kurikan Nimipäiviä katsastettuani otin lähinnä rauhallisesti takahuoneessa odotellen.

Soittamaan päästiin ihan aikataulun mukaan n. klo 0.30, johon mennessä kaikki sairastelu olikin jostain kumman syystä unohtunut. Ensimmäisestä biisistä Eka kerta lähtien kaikki tuntui menevän todella putkeen, jos ensimmäinen keikkani Mikkelissä oli mennyt hyvin, nyt meni ehkä tuplasti paremmin!

Yleisö oli todella asialle omistautunutta ja vahvasti mukana meiningissä, biisit olivat kahta uutta biisiä Maailmanloppu ja Mie en tunne mitään lukuun ottamatta vanhoja tuttuja Pojat -klassikoita.
Siinä soittaessa ei tullut asiaa sen kummemmin ajateltua, muuta kuin että olipas hyvä keikka, mutta jälkeenpäin on kuullut niin paljon kehuja tyyliin, että oli "parhaita näkemiäni Pojat keikkoja", niin eipä sitä voi muuta kuin olla tosi iloinen! Tästä sitä on hyvä lähteä jatkamaan, uutta levy aloitellaan ja tehdään lisää yhtä hyviä keikkoja!

Ja erityiskiitokset kaikille mukana olleille, tosiasiahan kuitenkin on, että homma on todella vuorovaikutteista eli jos yleisöllä on kova meno päällä, niin bändilläkin tuppaa olemaan ja päinvastoin!

"New Boy" Raipe (Pojat)

(Kuva: Jukka Myller).

Pojat soitti perjantai-illan päätteeksi näin:

Eka kerta

Hapa sanoo

Koko kesä

Känni seis

Siipi lonksuu

Maailmanloppu

Mie en tunne mitään

Luuranko kaapissa

Danny seis

Ketä sä rakastat

Mari on förbi

Tyttö

RUK

Herra postimies

Pala maata hautausmaalta

Veikkaat vaan

Lemmikkihautuumaa

Utajärven yöt

Pasi Virtanen

Mä uskon meihin

Miika soolokeikalla Vastavirta-klubin yläkerrassa (kuva: Jukka Myller).

...ja Miika sooloili lauantai-iltana näin:

Kotka palaa

Me myytiin itsemme 

Flipperin orja

Harjoitus tekee metsurin 

Mannerheim

Puntalan taikayö 

TV valehtelee

Kuvien kauniit naiset

Hyvästi masentava maanantai

Palaset 

Punkkari

Mikkelitelineestä on puolet minun

Kaupunki muistaa vanhuksia

Energia on A ja O 

Mari Pogoaa

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

Kävijälaskuri