www.ramopunk.com     Ramopunk-uutisia

- keikkaraporttia

Keikkaraportin etusivulle

Rehtori Heko ja C.B.G.B. Ramone, Reservin Marshall tekivät Juonto- osuudesta yhden tapahtuman hienoimmista ja varmuudella hauskimman shown, mistä kiitos ja syvä kumarrus Hekon ja Päämajan suuntaan. Hupaisaa juontoa osasin kyllä odottaakin, mutta silti show onnistui yllättämään hauskuudellaan. Vähän jäi Rehtori Hekon asiallisempi linja Marshallin esiintymisten varjoon. Toivottavasti se ei Hekoa harmita ja juontajakaksikko voi jatkossakin tehdä vastaavia hommia yhdessä.

- M!ka -

Rehtori Heko avaa 10v-bileet harjoituksella jossa yleisön piti jostain syystä laskea kymmeneen. Neljään asti porukka oli hyvin mukana, mutta viiden kohdalla alkoi olla jo vaikeaa. Lopulta selvittiin kuitenkin jotenkuten kymmeneen saakka (kuvat: M!ka).

Share |

10v-bileiden juontajakaksikko:

Marshallin päiväkäsky ja Hekon kiitokset

"Te ävoluution nättohäviäjät!"

Juontajahahmo C.B.G.B. Ramone, Reservin Marshall oli tapahtuman suurimpia tähtiä. Marshall on tietää ja on kokenut kaiken, ollut kuumissa paikoissa ja selvinnyt kovimmista koettelemuksista voittajana. Voi voi , miten kokematonta väkeä yleisö olikin, mukana sentään joitakin tykkimiehiä. Kyyneleet tuli silmistä Marshallin esiintymisissä, eikä pokka pitänyt aina itse juontajallakaan (kuvat: M!ka).

Ylipäällikön päiväkäsky 12.3. 2012:

Te ävoluution nättohäviäjät!

En arvannut kuinka räipasta ja sotilaallisen toverillischta huumorintajua löytty nahkatakin sisältä! Pärkkele, kun mine yritte puhu asia te näura! Kun mine tule vain osoitta kunnia sotilastoverille kuka ole konepistooli ääressä-te naura yhä vaan! 

Mine kiiten nöyrimmin saamastani mahdollisuudesta tuotta pieni ilo teille yhtäiskunnan valioille ja hätkittäin myös joillekin lahjakkaille tykkimiehille.

C.B.G.B. Ramone, Reservin Marshall

Heko juontamassa VV:n alakerrassa (kuva: M!ka).

Kiitokset

Kiitos kaikille, jotka jaksoitte loistavien bändien väleissäkin kuunnella höpötystä ja laskea kymmeneen. Ainoa asia, joka esti minua katsomasta kaikkia keikkoja kokonaan, oli alituinen kelloon ja aikatauluun tuijottelu ja sen miettiminen, että kukas mä nyt seuraavaksi oon? Luulin kestäväni kaikenlaiset kommellukset ja kommentit

ilmeenkään värähtämättä, mutta eihän siitä näissä juhlissa mitään tule. Vesku pudotti minut ja Marshall pudotti itsensä. 

Ramosopalla ehti vähän keskittyä musiikkiinkin. Chemon kitarointi oli, paitsi naurettava idea, myös loistava veto! Wokkivihannekset näköjään onnistuu missä formaatissa vaan. Kateellisena katsoin, että oikein tulee voileivät lavalle...

Rri Heko

Heko vieraili Poikien keikalla Mä uskon meihin-biisissä (kuva: M!ka).

(Kuva: M!ka)

Gabba gabba

we accept you

we accept you one of us

Kävijälaskuri